Update van het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (juni 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 17 juni 2021 updatet Google het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders in overeenstemming met de toevoeging van 11 nieuwe regio's aan het verificatieprogramma. Google vraagt adverteerders die zijn geregistreerd in Bangladesh, Ecuador, Egypte, Guatemala, Kazachstan, Kenia, Panama, Peru, Saoedi-Arabië, Uruguay en Wit-Rusland om de identiteitsverificatie voor adverteerders te doorlopen als onderdeel van de gefaseerde uitrol. Het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders bevat voorbeeldcriteria van adverteerders die prioriteit kunnen krijgen.

(Gepost: juni 2021)