Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (maj 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I maj 2021 opdaterer vi Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil for USA. Dette indebærer, at juridiske enheder med statslicens i Virginia får tilladelse til at annoncere for sportsvæddemål.

Annoncører skal ansøge om certificering. Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i maj 2021)