Actualitzacions de la política d'apostes i jocs (maig de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El maig de 2021, s'actualitzarà la política d'apostes i jocs de Google Ads per als Estats Units. Començarem a acceptar anuncis d'apostes esportives d'entitats amb llicència estatal de Virgínia.

Els anunciants han de sol·licitar la certificació. Quan la política d'apostes i jocs entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina corresponent.

(Publicat el maig de 2021)

Tanca la cerca
Aplicacions de Google