Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (juni 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 15. juni 2021 opdateres de landespecifikke Google Ads-politikker vedrørende hasardspil og spil. Vi begynder at acceptere annoncer for onlinehasardspil, sportsvæddemål og lotterier fra licenserede juridiske enheder i følgende lande:

• Etiopien
  • Ghana
  • Tanzania

Annoncører skal ansøge om certificering. Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i juni 2021)