Om tidligere brudd på retningslinjene

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google gjennomgår kontinuerlig annonser på nytt for å påse at de er i tråd med retningslinjene våre.  I løpet av standardprosessen for ny evaluering kan systemet vårt identifisere ikke-godkjente annonser som nå er i samsvar med retningslinjene våre.  Hvis annonsen din har hatt «Ikke godkjent»-status over lengre tid og sanksjonssystemet vårt på et senere tidspunkt fastslår at de aktuelle retningslinjene ikke lenger gjelder, kan vi beholde «Ikke godkjent»-statusen for annonsen og klassifisere den som «Tidligere brudd».  Vi gjør dette for å forhindre at du utilsiktet bruker opp budsjettet ditt på gamle annonser. Følg trinnene nedenfor for å aktivere annonsene dine på nytt:

Instruksjoner

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
    • For Google Ads klikker du på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen.
      1. Klikk på Annonser.
    • For elementer klikker du på Elementer-rullegardinmenyen på delmenyen.
      1. Klikk på Elementer.
  2. Hold markøren over «Ikke godkjent»-statusen i «Status»-kolonnen.
  3. Hvis den er tilgjengelig, klikker du på Anke-linken.

Merk: Hvis du ikke ser denne linken, skyldes det at du ikke kan be om gjennomgang for hele kampanjen for disse retningslinjene. Du må gjøre og lagre mindre endringer i hver enkelt annonse for å utløse en gjennomgang.

4. Velg Jeg vil bestride avgjørelsen eller Jeg har gjort endringer for å overholde retningslinjene under «Begrunnelse for anken».
  5. Velg hvilke annonser du vil sende inn en anke for, under «Send inn en anke for».
  6. Klikk på Send inn.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan korrigere annonser som ikke blir godkjent, kan du lese denne hjelpeartikkelen.