Over eerdere schendingen

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google beoordeelt advertenties doorlopend opnieuw om te zorgen dat ze voldoen aan ons beleid. Tijdens het standaardproces voor herbeoordeling kan ons systeem afgekeurde advertenties vinden die niet meer in strijd zijn met ons beleid. Als uw advertentie langere tijd afgekeurd was en ons handhavingssysteem later besluit dat het beleid niet meer van toepassing is, kunnen we de advertentie afgekeurd laten en classificeren als eerdere schending. We doen dit om te voorkomen dat u onbedoeld geld besteedt aan oude advertenties. Volg de onderstaande stappen als u uw advertenties opnieuw wilt activeren:

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
    • Voor advertenties klikt u in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
      1. Klik op Advertenties.
    • Voor componenten klikt u in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Componenten.
      1. Klik op Componenten.
  2. Plaats in de kolom Status de muisaanwijzer op de status Afgekeurd.
  3. Klik indien beschikbaar op de link Bezwaar maken.

Opmerking: Als u deze link niet ziet, staat het bijbehorende beleid niet toe dat campagnes ingediend worden. U moet in elke advertentie kleine bewerkingen doorvoeren en opslaan om een beoordeling te activeren.

4. Selecteer onder Reden voor bezwaar de optie Beslissing betwisten of Wijzigingen aangebracht om te voldoen aan het beleid.
  5. Selecteer bij 'Het bezwaar heeft betrekking op' de advertenties waarvoor u bezwaar wilt maken.
  6. Klik op Verzenden.
Ga naar dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie over hoe u afgekeurde advertenties aanpast.