Aclariment de la política de tractament mèdic especulatiu i experimental (abril de 2021)

La política de tractament mèdic especulatiu i experimental de Google Ads s'ha actualitzat per aclarir que els anuncis de teràpies cel·lulars o gèniques no es permeten, sigui quin sigui el seu estat d'aprovació normativa. No hi ha cap canvi en l'efecte de la política.

Aquesta és la política actualitzada:

Tractament mèdic especulatiu i experimental, teràpies cel·lulars i teràpies gèniques

No es permet:

Promoció de tractaments mèdics especulatius o experimentals.

Exemples (llista no exhaustiva): biohacking, productes d'enginyeria genètica de tipus "fes-t'ho tu mateix" (DIY) i paquets de teràpia gènica.

Promoció de teràpies cel·lulars o gèniques, sigui quin sigui el seu estat d'aprovació normativa.

Exemples (llista no exhaustiva): teràpia amb cèl·lules mare, teràpia cel·lular que no sigui amb cèl·lules mare, teràpia gènica i altres formes semblants de medicina regenerativa i plasma ric en plaquetes.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat el dia XX d'abril de 2021)