Alkohol

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken om alkohol vil blive ændret i slutningen af november. Udover at politikken i øjeblikket tillader annoncer, der promoverer branding af stærk alkohol, vil den nye politik tillade promovering af salg af stærk alkohol. For at opretholde annoncekvalitet og overholde lokale love og regler vil Google Ads kun tillade annoncer, der promoverer salg/branding af stærk alkohol, når de strengt overholder bestemte annonceringsbegrænsninger.

Annoncen og webstedet skal overholde følgende kriterier:

• Ikke være målrettet mod mindreårige
  • Ikke omfatte anbefalinger fra idrætsfolk, tegneseriefigurer eller andre ikoner/mennesker, der appellerer til mindreårige
  • Destinationssiden skal indeholde en aldersmæssig spærring og erklæringer om ansvarlig alkoholindtagelse
  • Ikke antyde, at indtagelse af alkohol kan forbedre seksuel, social eller faglig status
  • Ikke antyde, at indtagelse af alkohol har nogen helbredende eller terapeutisk virkning
  • Ikke angive, at det er godt at have et overdrevent forbrug af alkohol
  • Ikke vise mennesker, der indtager alkohol, mens de foretager sig noget ulovligt, voldeligt eller farligt eller opfører sig upassende på andre måder, f.eks. udviser en ydmygende adfærd
  • Ikke indeholde seksuelt indhold

Nogle jurisdiktioner håndhæver muligvis en eller flere af følgende særlige bestemmelser:

• Krav om statslig tilladelse til at reklamere for alkoholholdige drikkevarer
  • Forbud mod reklamer for drikkevarer med vis mængde alkohol.
  • Krav om bestemte ansvarsfraskrivelser i reklamer for alkoholholdige drikkevarer.

Denne politikændring vil være gældende for Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Danmark, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Kina, New Zealand, Panama, Peru, Portugal, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig. Vi har taget denne beslutning for at hjælpe flere annoncører med at bruge Google Ads til promovering af deres produkter. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken.
(Offentliggjort den 16. november 2010)