Päivitys terveydenhoitoa koskevaan käytäntöön (kesäkuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

2.6.2021 Google päivittää terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskevaa käytäntöään siten, että sairausvakuutusten mainonta Yhdysvalloissa edellyttää mainontalupaa. Sertifiointiprosessi ei koske valtionhallinnon mainostajia.

Yhdysvalloissa toimivien sairausvakuutusten mainostajien on oltava G2-sertifioituja sairausvakuutusten tarjoajia voidakseen mainostaa Googlessa. Tämän päivityksen myötä edellytetään, että sairausvakuutusten mainostajat 1) ilmoittavat G2:lle olevansa sairausvakuutusten tarjoajia; 2) vakuuttavat G2:lle, että heillä on osavaltion ja/tai paikallisten lakien mukaan oikeus mainostaa ja myydä sairausvakuutuksia ja 3) ilmoittavat, ovatko he rekisteröityneet Yhdysvaltain viranomaisille Affordable Care Act ‑lain mukaisten sairausvakuutusten mainostajiksi ja myyjiksi.

G2 veloittaa maksun hakemusten käsittelystä ja hakijoiden valvonnasta. Lisätietoja G2-sertifioinnista ja hakemuksen lähettämisestä on G2-verkkosivustolla. Mainostajat voivat hakea G2-verkkosertifiointia 3.5.2021 alkaen.

G2:n sertifioimien yhdysvaltalaisten mainostajien on tämän jälkeen saatava Googlen mainontalupa, jotta he voivat aloittaa mainostamisen. G2-sertifioidut mainostajat voivat hakea Googlen mainontalupaa 3.5.2021 alkaen, kun lomake julkaistaan.

Tämän käytännön rikkomuksia ei pidetä vakavina, eivätkä ne siksi johda tilin välittömään jäädyttämiseen ilman ennakkovaroitusta. Toistuvat rikkomukset voivat johtaa tilin jäädytykseen.

[Julkaistu huhtikuussa 2021]