Actualització de la política d'assistència sanitària (juny de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 2 de juny de 2021, Google actualitzarà la política d'assistència sanitària i medicaments per exigir una certificació als anunciants d'assegurances mèdiques dels Estats Units. Els anunciants del govern dels EUA estan exempts d'aquest procés de certificació.

Als Estats Units, els anunciants hauran d'obtenir la certificació de G2 com a proveïdors d'assegurances mèdiques per poder anunciar-se a Google. Amb aquesta actualització, s'exigeix als anunciants que: (1) s'identifiquin davant G2 com a proveïdors d'assegurances mèdiques; (2) certifiquin davant G2 que, de conformitat amb les lleis estatals o locals, poden promocionar i vendre legalment assegurances mèdiques; i (3) indiquin si estan o no registrats davant el govern dels Estats Units per promocionar i vendre plans de salut que compleixen la llei d'atenció sanitària a baix preu dels Estats Units (Affordable Care Act).

G2 cobra una tarifa per processar i supervisar els sol·licitants. Per obtenir més informació sobre la certificació de G2 i enviar una sol·licitud, visiteu el lloc web de G2. Des del 3 de maig de 2021, els anunciants poden sol·licitar la certificació en línia de G2.

Els anunciants dels EUA que disposin de la certificació de G2 hauran d'obtenir, tot seguit, la certificació de Google per poder començar a anunciar-se. Els anunciants amb la certificació de G2 poden sol·licitar la certificació de Google des del 3 de maig de 2021, data en què es va publicar el formulari.

Les infraccions d'aquesta política no es consideraran greus i, per tant, no comportaran la suspensió immediata del compte sense un advertiment previ. Les infraccions reiterades sí que poden comportar la suspensió del compte.

[Publicat l'abril de 2021]