Päivitys mainostajan henkilöllisyyden todennuskäytäntöön (huhtikuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää 19.4.2021 mainostajan henkilöllisyyden todennuskäytäntönsä, koska todennusmenettelyyn lisätään yhdeksän uutta maata. Google alkaa pyytää näissä maissa rekisteröityneitä mainostajia todentamaan henkilöllisyytensä osana vaiheittaista käyttöönottoa. Kyseiset maat ovat Indonesia, Kambodža, Marokko, Nepal, Nigeria, Pakistan, Tansania, Turkki ja Vietnam. Mainostajan henkilöllisyyden todennuskäytäntö sisältää esimerkkejä ehdoista, joiden mukaisia mainostajia saatetaan priorisoida.

(Julkaistu huhtikuussa 2021)