Oppdatering av retningslinjene om feilaktige fremstillinger (juni 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juni 2021 oppdaterer vi Google Ads-retningslinjene om feilaktige fremstillinger med to nye sett av retningslinjer som tidligere var lagt under «Upassende innhold». De to retningslinjene, hvor vi henholdsvis forbyr (1) innhold som fremmer helseskadelige påstander, og (2) innhold som er relatert til en nåværende, alvorlig folkehelsekrise og går imot offisiell, vitenskapsbasert konsensus, finnes nå ikke lenger i delene om farlig eller nedsettende innhold på siden med retningslinjene om upassende innhold. Vi har nå flyttet dem til «Upålitelige påstander»-delen på siden der vi presenterer retningslinjene om feilaktige fremstillinger.

Hensikten med disse endringene er at brukerne enklere skal kunne forstå retningslinjene, men det nåværende omfanget av begrensningene eller forbudene i retningslinjene forblir som det er.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi suspenderer kontoer.

(Lagt ut i april 2021)