Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (juni 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I juni 2021 opdaterer vi Google Ads-politikken vedrørende urigtige oplysninger, så den fremover omfatter to politikker, der tidligere hørte under sektionen for upassende indhold. De to politikker, som forbyder (1) indhold, der promoverer skadelige sundhedspåstande, og (2) indhold, der er relateret til en aktuel, alvorlig sundhedskrise og er i strid med pålidelig, videnskabelig konsensus, flyttes fra sektionen for farligt eller nedsættende indhold på siden for politikken vedrørende upassende indhold til sektionen for ikke-pålidelige påstande på siden for politikken vedrørende urigtige oplysninger.

Denne ændring foretages for at øge læsevenligheden og forståelse og har ingen indvirkning på de ting, der i øjeblikket er underlagt begrænsninger eller forbud i henhold til vores politikker.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Der udstedes en advarsel senest 7 dage, inden din konto suspenderes.

(Opslået i april 2021)