Krav til anropsutvidelser

Med anropsutvidelser legges det til et telefonnummer i tekstannonsene dine. Anropsutvidelser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads. Nedenfor finner du informasjon om problemer med Google Ads-retningslinjene som ofte er knyttet til anropsutvidelser.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Følgende retningslinjer for Google Ads er spesielt relevante for anropsutvidelser, og brudd på disse er ofte årsaken til at annonser ikke godkjennes.

Ubekreftet telefonnummer

Telefonnumre må bekreftes av Google før de kan brukes i annonser og utvidelser. Dette krever vi for å sikre en god brukeropplevelse. Du finner mer informasjon i retningslinjene for ubekreftede telefonnumre.

Uakseptabelt telefonnummer

Telefonnumre i annonse og utvidelser må være riktige, i bruk og relevante for bedriften du markedsfører. Du finner mer informasjon i retningslinjene for uakseptable telefonnumre.