Puheluelementtejä koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Puhelulaajennukset lisäävät tekstimainoksiin puhelinnumeron. Puhelulaajennuksiin sovelletaan Google Ads ‑vakiokäytäntöjä. Katso alta lisätietoja Google Ads ‑käytäntöön liittyvistä ongelmista, jotka koskevat yleensä puhelulaajennuksia.

Aiheeseen liittyviä käytäntöjä ja yleisiä syitä hylkäämiseen

Seuraavat Google Ads ‑käytännöt koskevat erityisesti puheluelementtejä. Mainosten hylkääminen johtuu usein näiden käytäntöjen vastaisesta toiminnasta.

Todentamaton puhelinnumero

Hyvän käyttökokemuksen varmistamiseksi Google todentaa kaikki puhelinnumerot, ennen kuin niitä saa käyttää mainoksissa ja elementeissä. Lue lisää todentamattomia puhelinnumeroita koskevasta käytännöstä.

Kelpaamaton puhelinnumero

Mainoksissa ja elementeissä näkyvien puhelinnumeroiden on oltava paikkansapitäviä ja voimassaolevia ja liityttävä mainostettavaan yritykseen. Lue lisää ei-hyväksyttäviä puhelinnumeroita koskevasta käytännöstä.