Requisits de les extensions de trucada

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les extensions de trucada afegeixen un número de telèfon als anuncis de text i estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard. A continuació trobareu informació sobre els problemes relacionats amb les polítiques de Google Ads que solen afectar les extensions de trucada.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació s'apliquen especialment a les extensions de trucada i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis.

Número de telèfon sense verificar

Per tal de fomentar una millor experiència d'usuari, Google ha d'haver verificat els números de telèfon que utilitzeu als anuncis i a les extensions. Consulteu la política Número de telèfon sense verificar per obtenir més informació.

Número de telèfon inacceptable

Els números de telèfon inclosos als anuncis i a les extensions han d'estar actius i ser correctes i rellevants per a l'empresa que promocioneu. Consulteu la política Número de telèfon inacceptable per obtenir més informació.