Käyttäjien turvallisuus

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin käyttäjien turvallisuutta koskeva käytäntö muuttuu marraskuun 2010 alkupuolella. Muutoksen tarkoituksena on yhdistää kaikki nykyiset sopimatonta liiketoimintaa koskevat käytännöt, jotka ovat Aloitussivun ja sivuston laadun käytäntöjen mukaisia. Näin mainostajille ja käyttäjille voidaan antaa selkeämpi kuva siitä, mitä yritysmalleja ja -käytäntöjä Google Ads ei salli. Muutos vaikuttaa kaikkiin maihin. Teimme muutoksen, jotta voimme toimia nopeammin käyttäjiämme vahingoittavia sopimattomia yritysmalleja ja -käytäntöjä vastaan. Kun uusi käytäntö astuu voimaan, kukin käytäntöä koskeva kuvaus päivitetään muutoksen mukaan.
(Lähetetty 27.10.2010)