Brugersikkerhed

Google Ads-politikken om brugersikkerhed vil blive ændret i begyndelsen af november 2010. Politikken ændres for at styrke alle de aktuelle politikker for uacceptabel virksomhedspraksis, der er gældende i henhold til vores destinationsside- og webstedspolitikker, så vi giver annoncørerne og brugerne en bedre forståelse for, hvilke forretningsmodeller og metoder der ikke er tilladt på Google Ads. Ændringen gælder for alle lande. Vi har taget beslutningen for at gøre det nemmere at handle hurtigt på uacceptable forretningsmodeller og metoder, der skader vores brugere. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.
(Offentliggjort den 27. oktober 2010)