Oppdateringer av retningslinjene for helsetjenester og legemidler (mars 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mars 2021 oppdaterer Google retningslinjene for helsetjenester og legemidler for Filippinene, Israel, Kenya og Portugal.

Israel

Vi tillater nå at lisensierte nettapoteker kan markedsføre tjenestene sine via Google Ads.

Kenya

Vi tillater nå at lisensierte nettapoteker kan markedsføre tjenestene sine, samt at legemiddelprodusenter som overholder lokale forskrifter, kan markedsføre reseptfrie legemidler via Google Ads.

Filippinene

Vi tillater nå at legemiddelprodusenter som overholder lokale forskrifter, kan markedsføre reseptfrie legemidler via Google Ads.

Portugal

Vi tillater nå at legemiddelprodusenter som overholder lokale forskrifter, kan markedsføre reseptfrie legemidler via Google Ads.

Annonsørene må også sertifiseres av Google. Du finner mer informasjon om hvordan du kan søke, i retningslinjene for helsetjenester og legemidler.

(Lagt ut i mars 2021)