Updates van het beleid voor gezondheidszorg en medicijnen (maart 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In maart 2021 updatet Google het beleid voor gezondheidszorg en medicijnen voor Israël, Kenia, Filipijnen en Portugal.

Israël

We staan gelicentieerde online apotheken toe hun services te promoten via Google Ads.

Kenia

We staan gelicentieerde online apotheken toe hun services te promoten en we staan reclame voor vrij verkoopbare geneesmiddelen toe door geneesmiddelenfabrikanten die voldoen aan de lokale regelgeving via Google Ads.

Filipijnen

We staan reclame voor vrij verkoopbare geneesmiddelen toe door geneesmiddelenfabrikanten die voldoen aan de lokale voorschriften via Google Ads.

Portugal

We staan reclame voor vrij verkoopbare geneesmiddelen toe door geneesmiddelenfabrikanten die voldoen aan de lokale voorschriften via Google Ads.

Adverteerders moeten bovendien door Google zijn gecertificeerd. Lees het beleid voor gezondheidszorg en geneesmiddelen voor meer informatie, onder meer over hoe u zich kunt aanmelden.

(Gepost in maart 2021)