Opdateringer af politikken vedrørende sundhed og medicin (marts 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I marts 2021 opdaterer Google politikken vedrørende sundhed og medicin for Filippinerne, Israel, Kenya og Portugal.

Israel

Vi tillader fremover, at licenserede onlineapoteker promoverer deres tjenester via Google Ads.

Kenya

Vi tillader fremover, at licenserede onlineapoteker promoverer deres tjenester, og at producenter af lægemidler, der overholder de lokale bestemmelser, promoverer håndkøbsmedicin via Google Ads.

Filippinerne

Vi tillader fremover, at producenter af lægemidler, der overholder de lokale bestemmelser, promoverer håndkøbsmedicin via Google Ads.

Portugal

Vi tillader fremover, at producenter af lægemidler, der overholder de lokale bestemmelser, promoverer håndkøbsmedicin via Google Ads.

Annoncører skal også være certificeret af Google. Du kan få flere oplysninger og læse om, hvordan du ansøger, i politikken om sundhed og medicin.

(Opslået i marts 2021)