Update van het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (maart 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 15 maart 2021 updatet Google het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders in overeenstemming met de toevoeging van 2 nieuwe regio's aan het verificatieprogramma. Google vraagt adverteerders die zijn geregistreerd in China en Hongkong om identiteitsverificatie voor adverteerders te doorlopen als onderdeel van de gefaseerde uitrol. Het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders bevat voorbeeldcriteria van adverteerders die prioriteit kunnen krijgen.

(Gepost in maart 2021)