Opdatering af politikken vedrørende misbrug af annoncenetværket (maj 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2021 opdaterer vi politikken vedrørende misbrug af annoncenetværket for at gøre den lettere at læse og forstå. Visse politikrelaterede handlinger og de tilhørende meddelelser til Google-annoncører kommer til at indeholde opdaterede politiknavne. Disse ændringer får konsekvenser for områder, der i øjeblikket er underlagt begrænsninger eller forbud i henhold til vores politikker.

Hvad bliver ændret?

• De politikrelaterede retningslinjer med relation til "ændring af tekst", som i øjeblikket håndhæves i henhold til politikken vedrørende "omgåelse af systemer", flyttes til en ny, særskilt politik med navnet "Annonceindhold med henblik på omgåelse" inden for politikkategorien "Misbrug af annoncenetværket".
  • Under dette nye politikemne, "Annonceindhold med henblik på omgåelse", udvider vi forbuddet mod ændring af varemærkeudtryk i annoncetekst, så det også omfatter domæner, underdomæner og logoer. Vi indfører desuden forbud mod at bruge usynlige UNICODE-tegn i annoncer, hvis disse tegn ikke gør annonceindholdet mere nyttigt for brugerne, og mod ændring af billeder og videoer med det formål at skjule indhold, der overtræder vores politikker.

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 4. maj 2021.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

(Indsendt i marts 2021)