Uppdatering av policyn för verifiering av annonsörsidentitet (februari 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 22 februari 2021 uppdaterar Google policyn för verifiering av annonsörsidentitet så att den återspeglar de arton nya länderna i verifieringsprogrammet. Under lanseringen, som sker i etapper, börjar Google be annonsörer som är registrerade i Belgien, Bulgarien, Danmark, Finland, Island, Lettland, Liechtenstein, Nederländerna, Norge, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och Ungern att verifiera sin annonsörsidentitet. Policyn för verifiering av annonsörsidentitet innehåller exempelkriterier på annonsörer som kan prioriteras.

(Upplagt i februari 2021)