Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (februar 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 22. februar 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet yderligere 18 lande til vores bekræftelsesprogram. Google vil begynde at bede de annoncører, der er registreret i Belgien, Bulgarien, Danmark, Finland, Nederlandene, Island, Letland, Liechtenstein, Norge, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland og Ungarn, om at fuldføre identitetsbekræftelsen for annoncører som en del af den gradvise udrulning. Politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører indeholder eksempler på kriterier for de annoncører, der kan blive prioriteret.

(Opslået i februar 2021)