Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (maj 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2021 opdateres politikken vedrørende urigtige oplysninger for Google Ads, så den omfatter begrænsninger for krav, der er relateret til finansielle produkter eller metoder til indtægtsgenerering. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 1. maj 2021, og den bliver håndhævet fuldt ud inden for cirka 4 uger.

Den opdaterede politik forbyder fremsættelse af urealistiske løfter om store finansielle afkast med minimal risiko, indsats eller investering. Eksempler på forbudte påstande omfatter garanti for afkast eller løfter om afkast, der er urealistiske eller overdrevne for det annoncerede investeringsprodukt, præsentation af investeringsprodukter som risikofrie eller nedtoning af risikoen ved investeringsmuligheder.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel, senest 7 dage før din konto suspenderes.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken, og fjern i så fald disse annoncer inden den 1. maj 2021.

(Opslået i februar 2021)