Krav med hensyn til formatet af billedudvidelser

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Billedudvidelser er annonceudvidelser, der giver dig mulighed for at uploade flotte, relevante billeder, der kan supplere dine eksisterende tekstannoncer. Billedudvidelser kan hjælpe med at generere effektivitet for dine annoncer med flotte billeder af produkter eller tjenester, der understreger budskabet i din tekstannonce.

• Billedudvidelser er mest effektive, når de er meget relevante for forespørgsler i annoncegruppen eller kampagnen.
  • Billeder bør formidle nyttige oplysninger til brugeren og matche den oplevelse, vedkommende finder på din landingsside.
  • Placer dit vigtige indhold i de midterste 80 % af billedet.

For at sikre, at forbrugerne får en annonceoplevelse af høj kvalitet, skal billedudvidelser overholde alle Google Ads-politikker og politikker vedrørende tilpasning. Vi gennemgår desuden alle billedudvidelser for at sikre, at nedenstående krav med hensyn til billedudvidelser overholdes. Disse krav prioriteres højere end Google Ads-politikkerne og politikkerne vedrørende tilpasning i tilfælde af uoverensstemmelser. Kravene med hensyn til billedudvidelser er mere restriktive end de krav, der stilles til annoncer til andre platforme, hvilket betyder, at afviste billedudvidelser muligvis fortsat kan blive kørt i andre tjenester, der ejes og drives af Google.

En billedudvidelses effektivitet kan afhænge af billedkvalitet og relevans for de tilknyttede søgeord og annoncer på din Google Ads-konto. Billederne bør fremhæve den faktiske produktoplevelse og overholde de krav, der er beskrevet nedenfor.

Krav i forbindelse med brug af billedudvidelser:

Du kan bruge billedudvidelser på din Google Ads-konto, når din konto har tilstrækkeligt med historik på vores platform og opfylder nedenstående krav:

• Kontoen har været åben i mere end 90 dage.
  • Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.
  • Der er aktive kampagner på kontoen.
  • Der er aktive tekstannoncer på kontoen, og der er brugt penge på søgekampagner inden for de seneste 28 dage.
  • Kontoen er i en kvalificeret kategori eller underkategori. Følsomme kategorier eller underkategorier (f.eks. seksuelt indhold, alkohol, hasardspil eller sundhedspleje) er ikke kvalificerede til billedudvidelser.

Ansvarsfraskrivelse: Når du tilvælger brug af billedudvidelser, bekræfter og accepterer du samtidig følgende:

1. Du (annoncøren) ejer alle juridiske rettigheder til at udgive billeder og dele disse billeder med Google.
  2. Du giver hermed Google tilladelse til at udgive dine delte billeder på dine vegne til annonceringsformål

Billedspecifikationer

Billedopløsning: PNG, JPG, statisk GIF

Billedformat

Billedformat

Hvor kan det vises?

Obligatorisk

Kvadrat (1x1)

Google.dk, YouTube-søgning via AdSense til søgning (søgepartnere)

Ja

Liggende format (1,91x1)

YouTube-søgning via AdSense til søgning (søgepartnere)

Valgfrit, men anbefales

Bemærk! Du kan bruge billedvælgeren til at beskære billeder under implementeringen.

Billedopløsning:

Billedformat

Mindste antal pixels

Anbefalet antal pixels

Kvadrat (1x1)

300 x 300

1.200 x 1.200

Liggende format (1,91x1)

600 x 314

1.200 x 628

Maks. filstørrelse: 5.120 kB

Anbefalet billedområde: Placer det vigtigste indhold i de midterste 80 % af billedet

Krav til billedudvidelser

Tekst- eller grafikoverlejring

Ikke tilladt Billeder med tekst- eller grafikoverlejring, herunder brandlogoer eller brandlogoer, der bruges som billedaktiv

TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt
Tekst- eller grafikoverlejring – tilladt

Tekst- eller grafikoverlejring – ikke tilladt

Tekst- eller grafikoverlejring – ikke tilladt

Logooverlejring – tilladt logooverlejring – ikke tilladt

Det tomme område i billedet er for stort

Ikke tilladt Billeder med et meget stort tomt område, eller hvor proportionerne af billedets fokus betyder, at det produkt eller den tjeneste, der udbydes, ikke kan genkendes

TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt
Det tomme område i billedet er for stort – tilladt Det tomme område i billedet er for stort – ikke tilladt

Collage

Ikke tilladt Billeder, der er opsat som collage eller kombineret i forbindelse med efterproduktionen

Tilladt med begrænsninger Tilladt med begrænsninger

• Billeder af naturligt forekommende collager, herunder, men ikke begrænset til, scrapbøger, lykønskningskort, trykte kataloger eller årbøger
TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt
Collage – tilladt Collage – ikke tilladt

Sløret eller uklart billede

Ikke tilladt Billeder, der er slørede eller utydelige, og/eller billeder, hvor motivet ikke kan genkendes

TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt
Sløret eller uklart billede – tilladt Sløret eller uklart billede – ikke tilladt

Forvrængede billeder

Ikke tilladt Billeder, der er visuelt forvrængede på en måde, som gør det svært at genkende motivet

TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt

Distorted image, example of what is allowed

Forvrænget billede – ikke tilladt

Distorted image, example of what is not allowed

Dårligt beskårne billeder

Ikke tilladt Billeder, der er beskåret på en måde, som gør det svært at genkende motivet

TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt
Dårligt beskåret – tilladt Dårligt beskåret – ikke tilladt

Forbudt indhold

Ikke tilladt Billeder med nøgenhed, herunder nøgenhed, der bruges til kunstneriske formål

Ikke tilladt Seksuelt orienterede billeder

Tilladt med begrænsninger Tilladt med begrænsninger

• Modelbilleder af tøj er tilladte, hvis modellen er dækket tilstrækkeligt og ikke viser for meget hud
  • Billeder, der indeholder lingeri og badetøj, er tilladte, hvis de er afbildet som flatlays eller på en mannequin
TilladtTilladt Ikke tilladtIkke tilladt

Upassende indhold – tilladt

Upassende indhold – tilladt

Upassende indhold – ikke tilladt