Update van het alcoholbeleid voor Vietnam (maart 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 23 maart 2021 updatet Google het alcoholbeleid om in Vietnam promotie toe te staan van alcoholische dranken met een alcoholpercentage (alcohol by volume, ABV) van minder dan 5,5%. Adverteerders die alcoholgerelateerde advertenties weergeven die zijn getarget op Vietnam, moeten op de landingspagina het hoogste alcoholpercentage vermelden.

(Gepost in maart 2021)