Opdatering af politikken vedrørende alkohol i Vietnam (marts 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 23. marts 2021 opdaterer Google politikken vedrørende alkohol for at tillade promovering af alkoholiske drikkevarer med en alkoholprocent på under 5,5 % i annoncer, der er målrettet mod Vietnam. Annoncører, som kører alkoholannoncer, der er målrettet mod Vietnam, skal angive den højeste alkoholprocent på landingssiden.

(Opslået i marts 2021)