Opdatering af politikken vedrørende annonceindhold af typen "lavet til børn" på YouTube (marts 2021)

Fra og med den 16. marts 2021 opdaterer Google annoncepolitikken vedrørende annoncer, der vises sammen med indhold af typen "lavet til børn" på YouTube.

Visning af følgende typer annoncer sammen med indhold af typen "lavet til børn" bliver underlagt begrænsninger:

• Tilskyndelse til køb: Promoveringer eller indhold, som tilskynder børn til at købe et produkt eller en ydelse, eller som opfordrer forældre eller andre til at købe den pågældende vare.
  • Ukorrekte og vildledende påstande
    • Betalte annoncer må ikke bruges til at vildlede børn eller til at fremsætte vildledende eller ikke-underbyggede påstande. Alle påstande skal være underbygget i selve videoen.
    • Betalte annoncer må ikke bruges til at antyde, at det produkt, der annonceres for, forbedrer brugerens sociale status.
    • Betalte annoncer må ikke indeholde funktioner eller elementer eller opfordringer til handling, der ikke fungerer eller ikke gør det muligt at fuldføre den ønskede handling.

(Opslået i januar 2021)