Uppdatering av policyn för felaktig framställning (december 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2020 uppdateras Google Ads-policyn för felaktig framställning med nya begränsningar gällande påståenden om finansiella produkter och program för att tjäna pengar. Vi börjar tillämpa policyuppdateringen den 28 december 2020. Policyn tillämpas fullt ut efter cirka fyra veckor.

Den uppdaterade policyn förbjuder orealistiska löften om hög ekonomisk avkastning med minimal risk, ansträngning eller investering. Exempel på förbjudna påståenden är påståenden om garanterad avkastning, löften om orealistisk eller överdriven avkastning från den annonserade investeringsprodukten, förespeglingar av investeringsprodukter som riskfria och förringande av risk vid investeringstillfällen.

Överträdelser av denna policy resulterar i att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

Läs igenom denna policyuppdatering för att avgöra om någon av dina annonser omfattas av policyn. Ta i så fall bort sådana annonser före den 28 december 2020.

(Upplagt i november 2020)