Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (december 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I december 2020 opdateres politikken vedrørende urigtige oplysninger for Google Ads, så den omfatter begrænsninger for krav, der er relateret til finansielle produkter eller metoder til indtægtsgenerering. Vi begynder at håndhæve politikopdateringen den 28. december 2020, og fuld håndhævelse gennemføres i løbet af ca. 4 uger.

Den opdaterede politik forbyder fremsættelse af urealistiske løfter om store finansielle afkast med minimal risiko, indsats eller investering. Eksempler på forbudte påstande omfatter garanti for afkast eller løfter om afkast, der er urealistiske eller overdrevne for det annoncerede investeringsprodukt, præsentation af investeringsprodukter som risikofrie eller nedtoning af risikoen ved investeringsmuligheder.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Der sendes en advarsel, senest 7 dage inden din konto suspenderes.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken, og fjern i så fald disse annoncer inden den 28. december 2020.

(Opslået i november 2020)