Actualització de la política de falsejament d'informació (desembre de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El desembre de 2020 s'actualitzarà la política de falsejament d'informació de Google Ads per implementar restriccions amb les afirmacions relacionades amb productes financers o amb estratègies per guanyar diners. Començarem a aplicar la política actualitzada el 28 de desembre de 2020, amb un període d'aplicació progressiva que durarà 4 setmanes aproximadament.

A la política actualitzada es prohibirà fer promeses poc realistes d'aconseguir un gran retorn financer amb un risc, un esforç o una inversió mínims. Alguns exemples d'afirmacions prohibides inclouen garantir retorns o prometre retorns poc realistes o exagerats per al producte d'inversió que s'anuncia; presentar productes d'inversió com a productes sense risc, o treure importància al risc que presenten les oportunitats d'inversió.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-los abans del 28 de desembre de 2020.

(Publicat el novembre de 2020)