Uppdatering av policyn Övriga begränsade verksamheter (december 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2020 kommer Google Ads-policyn Övriga begränsade verksamheter att uppdateras. Policyn som gäller försäljning av evenemangsbiljetter kommer att uppdateras så att bara annonser från primära biljettleverantörer får annonsera i Frankrike och franska territorier. Vi börjar tillämpa policyuppdateringen 4 december. Den nya policyn är som följer:

Försäljning av evenemangsbiljetter

Försäljare av biljetter till liveevenemang får annonsera om de har certifierats av Google. Om du säljer eller länkar till webbplatser som säljer biljetter till liveevenemang måste du uppfylla särskilda destinationskrav för att bli certifierad.

Enbart certifierade primära biljettleverantörer i Frankrike och franska territorier får sälja evenemangsbiljetter.

Överträdelser av denna policy leder inte till att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

Läs igenom denna policyuppdatering och se om några av dina annonser omfattas av policyn. Ta i så fall bort dem före 4 december.

(Upplagt 24 november 2020)