Oppdatering av retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger (desember 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2020 oppdaterer vi retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger i Google Ads. Retningslinjene for salg av arrangementsbilletter oppdateres, slik at bare annonser fra primære billettselgere har tillatelse til å annonsere i Frankrike og på de franske territorier. De oppdaterte retningslinjene trer i kraft 4. desember. De nye retningslinjene er som følger:

Salg av billetter til arrangementer

Bedrifter som selger billetter til fysiske arrangementer, kan annonsere hvis de er kvalifisert. Vær oppmerksom på at hvis bedriften din selger billetter til fysiske arrangementer eller har linker til nettsteder som videreselger slike billetter, må bedriften innfri bestemte destinasjonskrav for å få bekreftelse på at den er kvalifisert.

Salg av arrangementsbilletter er begrenset til kvalifiserte primære billettselgere i Frankrike og på de franske territoriene.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi suspenderer kontoer.

Gjennomgå denne oppdateringen av retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine faller inn under virkeområdet til retningslinjene, og fjern i så fall de aktuelle annonsene før 4. desember 2020.

(Lagt ut 24. november 2020)