Opdatering af politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger (december 2020)

I december 2020 opdateres politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, for Google Ads. Politikken vedrørende salg af billetter til begivenheder opdateres, så det kun er annoncer fra primære udbydere, der må vises i Frankrig og Frankrigs oversøiske områder. Vi begynder at håndhæve politikopdateringen den 4. december. Den nye politik er som følger:

Salg af billetter til begivenheder

Sælgere af billetter til live-events har lov til at annoncere, hvis de er blevet certificeret af Google. Bemærk! Hvis du sælger billetter eller linker til websites, der videresælger billetter til live-events, skal du opfylde visse krav til destination for at blive certificeret.

Salg af billetter til begivenheder er begrænset til certificerede primære udbydere i Frankrig og Frankrigs oversøiske områder.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Der sendes en advarsel, senest 7 dage inden din konto suspenderes.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken, og fjern i så fald disse annoncer inden den 4. december.

(Opslået den 24. november 2020)