Opdateringer af politikken vedrørende sundhedsvæsen og medicin (december 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I december 2020 opdaterer Google politikken vedrørende sundhedsvæsen og medicin for Rusland, Tyskland og Ungarn.

Ungarn

Vi tillader fremover, at lægemiddelproducenter, der overholder de lokale bestemmelser, promoverer håndkøbsmedicin.

Producenter af lægemidler må kun annoncere for håndkøbsmedicin i følgende lande: Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Hongkong, Kina, Indien, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Rusland, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig

Producenter, der ønsker at promovere deres håndkøbsmedicin, kan finde flere oplysninger og ansøge om certificering på siden om politikken vedrørende sundhedsvæsen og medicin.

Tyskland

Vi tillader fremover, at licenserede apoteker med en gyldig bevilling og tjenester, som samler varelageret fra lokale apoteker, promoverer onlineapotekstjenester via Google Ads. Landespecifikke oplysninger om Tyskland bliver som følger:

Produkt Tilladt?
Onlineapoteker

Green checkmark, allowed Tilladt med begrænsninger

Google tillader promovering af onlineapoteker  (herunder apoteker, forhandlere af lægemidler og apoteksforeninger), som ikke promoverer receptpligtig medicin i deres annoncer og på deres landingssider under følgende omstændigheder.

Registrerede onlineforhandlere af lægemidler (postordreapoteker og andre onlineforhandlere af lægemidler, der er registreret af DIMDI)

Licenserede apoteker med en gyldig bevilling

Apoteksforeninger, der repræsenterer licenserede apoteker og/eller postordreapoteker, og annoncerer på deres vegne

Annoncører skal også være certificeret af Google. Se ovenfor, hvordan du ansøger.

Rusland

Vi tillader fremover, at licenserede onlineapoteker promoverer deres tjenester via Google Ads. Landespecifikke oplysninger om Rusland bliver som følger:

Produkt Tilladt?
Onlineapoteker

Green checkmark, allowed Tilladt med begrænsninger

Google tillader promovering af onlineapoteker, hvis de er licenseret af de russiske sundhedsmyndigheder (Roszdravnadzor) og har en tilladelse til onlinehandel. Alle apoteker skal have licens, uanset om de kun tilbyder ikke-receptpligtige produkter. Annoncører skal også være certificeret af Google. Se, hvordan du ansøger.