Actualitzacions de la política d'assistència sanitària i medicaments (desembre de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2020, Google actualitzarà la política d'assistència sanitària i medicaments per a Hongria, Rússia i Alemanya.

Hongria

Començarem a permetre la promoció de medicaments dispensats sense recepta als fabricants de productes farmacèutics que compleixin les normatives locals.

Els fabricants de productes farmacèutics només poden promocionar medicaments dispensats sense recepta als països següents: Alemanya, Austràlia, Àustria, Brasil, Canadà, Corea del Sud, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, França, Hong Kong, Hongria, Índia, Itàlia, Japó, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Suècia i Xina.

Els fabricants que vulguin promocionar els seus medicaments dispensats sense recepta trobaran més informació i podran sol·licitar una certificació a la pàgina de la política d'assistència sanitària i medicaments.

Alemanya

Començarem a permetre que les farmàcies amb llicència i una autorització d'operacions vàlida, així com els serveis que agrupen l'inventari de farmàcies locals, promocionin serveis de farmàcies en línia a través de Google Ads. Els requisits específics d'Alemanya són:

Producte Es permet?
Farmàcies en línia

Green checkmark, allowed Es permet amb limitacions

Google permet promocionar farmàcies en línia (com ara farmàcies, comerços al detall de medicaments i associacions de farmàcies) que no promocionin medicaments dispensats amb recepta als seus anuncis i a les seves pàgines de destinació en les circumstàncies següents:

Comerços al detall de medicaments en línia registrats (farmàcies amb comandes per correu postal i altres comerços al detall de medicaments en línia registrats pel DIMDI)

Farmàcies amb llicència i una autorització d'operacions vàlida

Associacions de farmàcies que representen farmàcies amb llicència o farmàcies amb comandes per correu postal i que s'anuncien en nom seu

Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google. Vegeu més amunt com podeu sol·licitar la certificació.

Rússia

Començarem a permetre que les farmàcies en línia amb llicència promocionin els seus serveis a través de Google Ads. Els requisits específics de Rússia són:

Producte Es permet?
Farmàcies en línia

Green checkmark, allowed Es permet amb limitacions

Google permet promocionar farmàcies en línia si tenen la llicència del servei federal de vigilància de l'assistència sanitària de Rússia (Roszdravnadzor) i disposen d'un permís per al comerç a distància. Totes les farmàcies han de tenir llicència, encara que només ofereixin productes que no necessiten recepta mèdica. Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google. Obteniu informació sobre com podeu sol·licitar-la.