Accountonderbreking voor wereldwijde uitrol van verificatie van bedrijfsvoering (november 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 25 januari 2021 updaten we de vereisten voor verificatie van bedrijfsvoering om aan te geven dat de accounts van bepaalde adverteerders kunnen worden onderbroken totdat de verificatie is voltooid. Deze update wordt wereldwijd toegepast in alle landen.

Zoals eerder aangekondigd kunnen we accounts van adverteerders onmiddellijk onderbreken en vereisen dat ze de verificatie van de bedrijfsvoering afronden als we van mening zijn dat hun bedrijfsmodel onduidelijk is en we vermoeden dat hun advertenties of bedrijfsbeleid kunnen leiden tot letsel of financiële schade bij gebruikers.

Accounts blijven onderbroken totdat het verificatieformulier is ingevuld en Google na beoordeling hiervan heeft vastgesteld dat aan de vereisten van het verificatieprogramma is voldaan. Als aan de criteria is voldaan, kunnen advertenties die het beleid niet schenden, worden weergegeven.