Global udrulning af muligheden for at sætte konti på pause med henblik på bekræftelse af virksomhedsdrift (november 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 25. januar 2021 opdaterer vi kravene til bekræftelse af virksomhedsdrift, så det fremgår, at annoncørers konti kan blive sat på pause, indtil bekræftelsen er fuldført. Denne opdatering anvendes globalt for alle lande.

Som tidligere meddelt sætter vi muligvis annoncørers konti på pause med det samme og stiller krav om, at de fuldfører bekræftelse af virksomhedsdrift, hvis vi konstaterer, at deres forretningsmodel er uklar, og hvis vi har mistanke om, at deres annoncerings- eller forretningspraksis kan medføre fysisk eller økonomisk skade for brugerne.

Sådanne konti forbliver sat på pause, indtil bekræftelsesformularen er udfyldt og gennemgået af Google, og vi har fastslået, at kravene i bekræftelsesprogrammet er opfyldt. Når disse kriterier er opfyldt, kan alle annoncer, der overholder vores politikker, blive vist.