Global udrulning af muligheden for at sætte konti på pause med henblik på bekræftelse af virksomhedsdrift (november 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 25. januar 2021 opdaterer vi kravene til bekræftelse af virksomhedsdrift, så det fremgår, at annoncørers konti kan blive sat på pause, indtil bekræftelsen er fuldført. Denne opdatering anvendes globalt for alle lande.

Som tidligere meddelt sætter vi muligvis annoncørers konti på pause med det samme og stiller krav om, at de fuldfører bekræftelse af virksomhedsdrift, hvis vi konstaterer, at deres forretningsmodel er uklar, og hvis vi har mistanke om, at deres annoncerings- eller forretningspraksis kan medføre fysisk eller økonomisk skade for brugerne.

Sådanne konti forbliver sat på pause, indtil bekræftelsesformularen er udfyldt og gennemgået af Google, og vi har fastslået, at kravene i bekræftelsesprogrammet er opfyldt. Når disse kriterier er opfyldt, kan alle annoncer, der overholder vores politikker, blive vist.