Retningslinjene om seksuelle handlinger mot kompensasjon (februar 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I februar 2021 oppdaterer vi retningslinjene om seksuelt innhold i Google Ads. All informasjon om forbudt seksuelt innhold flytter vi da til retningslinjene mot upassende innhold. Vi kommer dessuten til å forby sugardating eller seksuelle opplegg der den ene parten er forventet å gi gaver, penger, økonomisk støtte, mentorveiledning eller andre verdifulle goder til den andre parten (f.eks. såkalt sugardating).

11. februar 2021 begynner vi å håndheve oppdateringen av retningslinjene, og skal gradvis begynne å håndheve dem fullt ut i løpet av de fem påfølgende ukene.

Vi overfører kategoriene nedenfor fra retningslinjene om seksuelt innhold til retningslinjene mot upassende innhold:

• seksuelt eksplisitt innhold
  • innhold som viser misbruk av barn
  • postordrebruder
  • voksentematikk i familieinnhold

Innhold som kan oppfattes som markedsføring av seksuelle handlinger mot betaling, blir flyttet over i en ny samlekategori for seksuelle handlinger i bytte mot kompensasjon, og vi legger til enda et eksempel.

De oppdaterte retningslinjene omfatter følgende:

Ikke tillatt Innhold som kan oppfattes som markedsføring av seksuelle handlinger mot betaling

Eksempler (listen er ikke uttømmende): prostitusjon, selskaps- og eskortetjenester, intimmassasje, nettsteder der fysisk kontakt tilbys, sugardating eller seksuelle opplegg der den ene parten er forventet å gi gaver, penger, økonomisk støtte, mentorveiledning eller andre verdifulle goder til den andre parten (f.eks. såkalt sugardating)

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi suspenderer kontoer.

(Lagt ut 11. desember 2020)