Política d'actes sexuals a canvi de compensacions (febrer de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El febrer de 2021, s'actualitzarà la política de contingut per a adults de Google Ads. Tot el contingut per a adults prohibit es mourà a la política de contingut inadequat. A més, prohibirem les cites a canvi de compensacions o els acords sexuals en què un participant hagi de proporcionar diners, regals, assistència financera, serveis de mentoria o altres avantatges valuosos a un altre participant, com ara el "sugar dating".

Començarem a aplicar la política actualitzada l'11 de febrer de 2021, amb un període d'aplicació progressiva que durarà 5 setmanes aproximadament.

Les categories següents es mouran de la política de contingut per a adults a la política de contingut inadequat:

• Contingut sexualment explícit
  • Imatges d'abús sexual infantil
  • Serveis matrimonials "a la carta"
  • Temes per a adults en contingut familiar

El contingut que es pugui interpretar que promou actes sexuals a canvi d'alguna compensació es mourà a una nova categoria d'actes sexuals a canvi de compensacions, i s'afegirà un exemple addicional.

La política actualitzada serà la següent:

No es permet Contingut que es pugui interpretar que promou actes sexuals a canvi d'alguna compensació

Exemples (llista no exhaustiva): prostitució, serveis de companyia i d'acompanyants, massatges íntims i serveis similars, llocs web d'acaronaments; cites a canvi de compensacions o acords sexuals en què un participant hagi de proporcionar diners, regals, assistència financera, serveis de mentoria o altres avantatges valuosos a un altre participant, com ara el "sugar dating"

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat l'11 de desembre de 2020)