Uppdatering av policyn för redaktionella krav för Oidentifierat företag (januari 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I januari 2021 uppdaterar Google policyn för redaktionella krav för Oidentifierat företag för att klargöra att appannonser måste innehålla appnamnet och nedladdningskällan i annonsmaterialet och/eller på målsidan. Efter denna uppdatering tillåts inte detta:

Inte tillåtet Annonser och målsidor som inte innehåller namnet på produkten, tjänsten eller verksamheten som marknadsförs

Exempel: annonser som inte innehåller produktnamn, företagsnamn eller visningsadress i annonsen, animerade annonser som inte tydligt visar identifierande information som produktnamn, företagsnamn, logotyp eller visningsadress i den sista statiska bildrutan (när animeringen är slut), appannonser som inte visar appens namn och nedladdningskällan i annonsmaterialet och/eller på målsidan.

Den nya policyn träder i kraft 14 januari 2021.

(Upplagt i oktober 2020)