Päivitys tuntemattomia yrityksiä koskevan käytännön toimituksellisiin vaatimuksiin (tammikuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää tammikuussa 2021 tuntemattomia yrityksiä koskevan käytännön toimituksellisia vaatimuksia. Käytäntöön lisätään tarkennus, jonka mukaan sovelluksen nimi ja latauksen lähde on mainittava Sovellusmainosten mainosaineistossa tai laskeutumissivulla. Alla kuvataan tarkemmin, mikä ei ole päivitetyn käytännön mukaan sallittua.

Ei sallittu Mainokset tai kohteet, joissa ei mainita mainostettavaa tuotetta, palvelua tai yhteisöä

Esimerkkejä: Mainoksesta puuttuu tuotteen tai yrityksen nimi tai näkyvä URL-osoite; animoidun mainoksen viimeisessä staattisessa ruudussa (animaation päätyttyä) ei selvästi esitetä tunnistetietoja, kuten tuotteen tai yrityksen nimeä, logoa tai näkyvää URL-osoitetta; sovelluksen nimeä ja latauksen lähdettä ei näy Sovellusmainosten mainosaineistossa eikä laskeutumissivulla.

Uusi käytäntö tulee voimaan 14.1.2021.

(Julkaistu lokakuussa 2020)