Opdatering af politikken vedrørende redaktionelle krav med hensyn til uidentificerede virksomheder (januar 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I januar 2021 opdaterer Google politikken vedrørende redaktionelle krav med hensyn til uidentificerede virksomheder for at præcisere, at appnavn og downloadkilde skal være angivet i appannoncers annoncemateriale og/eller på landingssiden. Når politikken er blevet opdateret, er følgende ikke tilladt:

Ikke tilladt Annoncer eller destinationer, der ikke nævner det produkt, den tjeneste eller den enhed, der promoveres

Eksempler: Manglende produkt- eller virksomhedsnavn eller annonceret webadresse i annoncen, animerede annoncer uden tydelig visning af identifikationsoplysninger såsom produkt- eller virksomhedsnavn, logo eller annonceret webadresse i den endelige statiske ramme (når animationen er blevet vist) og appannoncer uden visning af appnavn og downloadkilde i annoncematerialet og/eller på landingssiden.

Den nye politik træder i kraft den 14. januar 2021.

(Opslået i oktober 2020)