Actualització de la política de requisits editorials per a empreses no identificades (gener de 2021)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2021, Google actualitzarà la política de requisits editorials per a empreses no identificades per aclarir que els anuncis d'aplicació han de revelar el nom i la font de baixada de l'aplicació a la creativitat o a la pàgina de destinació. Amb aquesta actualització, no es permetrà el següent:

No es permet Anuncis o destinacions que no mencionen el producte, el servei o l'entitat que promocionen

Exemples: anuncis que no inclouen un nom de producte, un nom d'empresa o un URL visible; anuncis animats que no mostren clarament informació identificadora, com ara el nom del producte o de l'empresa, el logotip o l'URL visible, a la imatge estàtica final (un cop que l'animació ha finalitzat); i anuncis d'aplicació que no mostren el nom de l'aplicació ni la font de baixada a la creativitat o a la pàgina de destinació.

La nova política entrarà en vigor a partir del 14 de gener de 2021.

(Publicat l'octubre de 2020)