Actualització de la política de requisits editorials per a empreses no identificades (gener de 2021)

El gener de 2021, Google actualitzarà la política de requisits editorials per a empreses no identificades per aclarir que els anuncis d'aplicació han de revelar el nom i la font de baixada de l'aplicació a la creativitat o a la pàgina de destinació. Amb aquesta actualització, no es permetrà el següent:

No es permet Anuncis o destinacions que no mencionen el producte, el servei o l'entitat que promocionen

Exemples: anuncis que no inclouen un nom de producte, un nom d'empresa o un URL visible; anuncis animats que no mostren clarament informació identificadora, com ara el nom del producte o de l'empresa, el logotip o l'URL visible, a la imatge estàtica final (un cop que l'animació ha finalitzat); i anuncis d'aplicació que no mostren el nom de l'aplicació ni la font de baixada a la creativitat o a la pàgina de destinació.

La nova política entrarà en vigor a partir del 14 de gener de 2021.

(Publicat l'octubre de 2020)