Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (oktober 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google oppdaterer retningslinjene for politisk innhold for å gjenspeile at politisk annonsering i Canada ikke tillates under regulerte valgperioder.

I Canada tillates ikke følgende på Google-plattformer under valgkampperioder regulert av den kanadiske valgloven:

annonser for politiske partier, ledere av politiske partier eller nåværende medlemmer av eller kandidater (deriblant nominasjonskandidater) til parlamentet i Canada

annonser for saker forbundet med politiske partier, nåværende medlemmer av eller kandidater til parlamentet i Canada

Merk: Disse retningslinjene gjelder ikke for annonser som kjøres av nyhetsorganisasjoner for å fremme dekningen av et valg.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til umiddelbar suspensjon av den aktuelle kontoen uten forutgående advarsel. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi suspenderer kontoer.

Gjennomgå disse oppdaterte retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine faller inn under retningslinjenes virkeområde. Hvis det er tilfellet, må du selv fjerne disse annonsene.

(Lagt ut i oktober 2020)