Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (oktober 2020)

Google opdaterer politikken vedrørende politisk indhold for at forbyde politisk annoncering i Canada i regulerede valgperioder.

I Canada er følgende forbudt på alle Google-platforme i en valgperiode, som reguleres af Canadas valglov.

Annoncer, der fremhæver et føderalt politisk parti, en leder af et føderalt politisk parti, et nuværende medlem af eller en kandidat (inklusive nominerede kandidater) til Canadas parlament.

Annoncer, der fremhæver en mærkesag med relation til et føderalt politisk parti, et nuværende medlem af eller en kandidat til Canadas parlament.

Bemærk! Politikken gælder ikke for de annoncer, der køres af nyhedsorganisationer for at fremme deres nyhedsdækning af valget.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Der sendes en advarsel, senest 7 dage inden din konto suspenderes.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne de pågældende annoncer.

(Opslået i oktober 2020)