Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (december 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I starten af december 2020 opdaterer Google sin politik vedrørende politisk indhold, så den dækker valgannoncer i Taiwan. Dette omfatter følgende ændringer:

Valgannoncer i Taiwan er annoncer, der fremhæver en hvilken som helst af følgende:

• Et politisk parti, en folkevalgt embedsmand eller kandidat til embedet som præsident, vicepræsident, medlem af den lovgivende Yuan eller kommunalborgmester i Taipei City, New Taipei City, Taoyuan City, Taianung City og Kaohsiung City.

Alle de annoncører, der kører valgannoncer i Taiwan, skal godkendes af Google. Det vil være muligt at søge om godkendelse til at køre valgannoncer i Taiwan fra medio november 2020. Oplysninger om krav til godkendelse kan ses her.

(Opslået i november 2020)