Actualització de la política de contingut polític (desembre de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A principis de desembre de 2020, Google actualitzarà la seva política de contingut polític per incloure-hi la cobertura d'anuncis electorals de Taiwan. Aquesta actualització inclourà els canvis següents:

A Taiwan, els anuncis electorals són els que fan referència a qualsevol dels elements següents:

• un partit polític, un representant polític actual o un candidat en el marc dels càrrecs de president, de vicepresident, de membre del Yuan Legislatiu o d'alcalde dels sis municipis següents: Taipei, Nova Taipei, Taoyuan, Taichung, Tainan i Kaohsiung

Tots els anunciants que publiquin anuncis electorals a Taiwan han d'estar verificats per Google. La verificació per publicar anuncis electorals a Taiwan estarà disponible a partir de mitjan novembre de 2020. Obteniu més informació sobre els requisits de verificació.

(Publicat el novembre de 2020)